Spar 20% på vielsesringe

Køb forlovelsesringe her

Varer 1-24 af 174

Side
pr. side
Sorter faldende
 1. Nedsat
  Product Base ImageProduct Small Image
  Fleur ring med 0,29 carat diamanter
  Normalpris 19.400 kr
  Tilbudspris 9.700 kr
 2. Nedsat
  Product Base ImageProduct Small Image
  Anne-Marie ring med 0,66 carat diamanter
  Normalpris 44.200 kr
  Tilbudspris 35.360 kr
 3. Nedsat
  Product Base ImageProduct Small Image
  Fleur ring med 0,15 carat diamanter
  Normalpris 13.200 kr
  Tilbudspris 6.600 kr
 4. Nedsat
  Product Base ImageProduct Small Image
  Fleur ring med 0,29 carat diamanter
  Normalpris 19.400 kr
  Tilbudspris 9.700 kr
 5. Nedsat
  Product Base ImageProduct Small Image
  Fleur ring med 0,44 carat diamanter
  Normalpris 28.600 kr
  Tilbudspris 14.300 kr
 6. Nedsat
  Product Base ImageProduct Small Image
  Fleur ring med 0,08 carat diamanter
  Normalpris 10.300 kr
  Tilbudspris 5.150 kr
 7. Nedsat
  Product Base ImageProduct Small Image
  Johannes blå alliancering med 0,17 carat diamanter
  Normalpris 17.400 kr
  Tilbudspris 13.920 kr

Varer 1-24 af 174

Side
pr. side
Sorter faldende

Køb forlovelsesringe hos Carat Diamanter

Har du fundet kvinden i dit liv? Og har du taget beslutningen om at fri til hende? Ja, så er der sikkert mange tanker, der går gennem dit hoved. Hvornår skal jeg fri? Hvorhenne? Skal jeg ned på knæ? Og hvad med ringen?

Hos Carat Diamanter kan vi ikke hjælpe dig med det hele (selvom vi har nogle gode råd) men vi kan hjælpe dig med at vælge en ring, som slår benene væk under din udkårne og forhåbentlig sikrer et ”ja”!

Danmarks største udvalg af forlovelsesringe

Vi har igennem mange år udvalgt og justeret vores udvalg af smukke forlovelsesringe, så vi i dag har alle de klassiske forlovelsesringe og et stort udvalg af forlovelsesringe med et alternativt design.

Næsten alle vores designs kan både fås i 18 karat almindelig guld, hvidguld samt rosaguld.

Om du skal vælge den ene eller den anden farve er op til dig. Måske har din kæreste en favorit. Du kan evt. kigge på hendes nuværende smykkesamling og se, om den hovedsageligt er i almindelig guld eller i hvidguld / sølv. Man kan sagtens kombinere sine smykker, så man bærer både guldfarvet og sølvfarvet smykker samtidigt.

Ved valget af forlovelsesring er det ikke afgørende, om ringen er i den ene eller den anden farve. Det vigtigste er, at DU har valgt den. Vores anbefaling er derfor, at medmindre din kæreste har en klar præference, bør du vælge den ring, DU bedst kan lide.

Vores forlovelsesringe fremstiller vi som udgangspunkt med flotte, funklende diamanter. Det er dog også muligt at få andre ædelsten i, hvis du gerne vil have en anden farve i ringen. Vi laver forlovelsesringe med alle ædelstene, så du kan få den nøjagtigt den ring, du vil have. Eksempler på andre ædelsten kan være blå eller lyserøde safirer, røde rubiner, grønne smaragder, sorte eller gule diamanter, lilla ametyster eller brune morganitter.

Hvilken forlovelsesring skal jeg vælge?

Der er en grund til, at de klassiske ringe er blevet klassiske. Designet er tidløst og smukt, og de klassiske ringe er designet til at holde i mange år. Mere om holdbarheden senere…

Lad os præsentere vores to klassiske kollektioner af forlovelsesringe. De hedder Laura Solitaire by Carat og Ida Solitaire by Carat.

Solitaireringe / prinsesseringe / énstensringe

Kært barn har mange navne. Solitaireringe er kendetegnede ved, at de har en enkelt diamant, som er løftet op over ringskinnen. Det geniale ved det er, at man ved at hæve diamanten op kan få mere lys til diamanten. Og dét der giver diamanten dens karakteristiske glans er netop lys. Masser af lys. Så ved at designe ringen, så diamanten får mest muligt lys, får man en ring, som glimter helt fantastisk.

Diamanten i Laura Solitare by Carat kollektionen holdes på plads af 6 grabber. Disse grabber er lavet præcist så tynde, at der kommer mest muligt lys til diamanten, og samtidigt så tykke at de holder diamanten sikkert på plads.

Vi har også en kollektion med kun 4 grabber. Den hedder Ida Solitaire by Carat. Her er grabberne en anelse tykkere end i Laura Solitaire by Carat kollektionen. Det er de for at sikre, at diamanten ikke falder ud.

Ringene i Ida Solitaire by Carat kollektionen fås også med sten ned af ringskinnen. Det giver et mere glamourøst look. Disse ringe kalder vi Ida Queen.

Både ringene i Laura Solitaire by Carat og Ida Solitaire by Carat er særdeles anbefalelsesværdige som forlovelsesringe.

Andre designs

Er du ikke til solitaireringene, har vi heldigvis masser af andre muligheder.

Ringene fra vores Fleur by Carat kollektion er også ganske populære. Her får du et sødt blomsterdesign, hvor 7 diamanter sidder tæt sammen. Diamanterne i Fleur by Carat giver en fantastisk glans.

Du kan også gå den romantiske vej og vælge en hjertering besat med diamanter fra vores Hearts by Carat kollektion.

Eller en af de mange smukke ringe fra vores Infinity by Carat kollektion. Nogle af de mest populære modeller i denne kollektion er Infinity diamantring med 0,41 carat diamanter samt Infinity diamantring med 0,31 carat diamanter.

Du kan finde forlovelsesringe i følgende af vores diamantkollektioner:

Vi anbefaler

Når man køber en forlovelsesring, skal man overveje robustheden i designet. Guld er et blødt materiale og små, spinkle grabber kan ikke tåle hårde stød eller slag.

Derfor vil vores anbefaling være at vælge en solitairering, da diamanten er relativt godt beskyttet af de 4 eller 6 grabber.

Er du i tvivl om, hvad du skal vælge, så lad os vejlede dig. Enten på chatten, på kundeservice@caratdiamanter.dk eller på telefon 33 13 80 60 (tryk 1).

Pas på din forlovelsesring

Sørg for at vedligeholde din forlovelsesring, så holder den længere. Ja, det giver vel nærmest sig selv, men alligevel er der mange, der ikke er opmærksomme på at vedligeholde deres forlovelsesring. Det gælder uanset materiale og pris, at smykker skal vedligeholdes. Den daglige vedligeholdelse kan man sagtens selv klare ved at anvende vores serie af plejemidler.

Med jævne mellemrum kan man sende sin forlovelsesring til renovering hos os. Så kan vores dygtige guldsmede tjekke grabberne og ædelstenene samt renovere overfladen. På den måde bliver ringen som nye igen og kan holde hele livet. Til glæde for dig selv - og måske næste generation.

Smykkeblog

Hold dig opdateret med hvad der sker i vores verden. Hold øje med vores blog. Det er her, vi skriver om stort og småt i vores hverdag. Nye mærker, nye kollektioner, nye trends og meget andet. Du finder vores blog her.

Læs mere