Romantiske hjerteringe i stilfulde looks

11 varer

Sorter faldende
 1. Product Base Image Product Small Image
  Hearts ring med 0,16 carat diamanter
  14.400 kr.
 2. Product Base Image Product Small Image
  Hearts ring med 0,16 carat diamanter
  14.400 kr.
 3. Nedsat
  Product Base Image Product Small Image
  Lille hjerte ring med 0,08 carat diamanter
  Normalpris 8.100 kr.
  Tilbudspris 4.050 kr.
 4. Product Base Image Product Small Image
  Hjerteformet sølvring m. zirkonia
  199 kr.
 5. Nedsat
  Product Base Image Product Small Image
  Freja ring med 0,06 carat diamanter
  Normalpris 9.500 kr.
  Tilbudspris 4.750 kr.
 6. Product Base Image Product Small Image
  Hearts ring med 1,20 carat diamanter
  98.400 kr.
 7. Product Base Image Product Small Image
  Hearts ring med 0,25 carat diamanter
  22.000 kr.
 8. Product Base Image Product Small Image
  Hearts ring med 1,28 carat diamanter
  98.400 kr.
 9. Nedsat
  Product Base Image Product Small Image
  Line&Jo Miss Romantic Grey hjertering 1-6686-LJ
  Normalpris 475 kr.
  Tilbudspris 237,50 kr.
 10. Nedsat
  Product Base Image Product Small Image
  Lille hjerte ring med 0,08 carat diamanter
  Normalpris 8.100 kr.
  Tilbudspris 4.050 kr.
 11. Product Base Image Product Small Image
  Tiny Heart ring med 0,02 carat diamanter
  4.600 kr.
pr. side

Hjerteringe er romantiske og smukke at se på. De giver et sødt og flot look på hånden, når de er udført med enkle zirkoner eller utrolig betagende diamanter. Med de fine sten sammensat i en klynge som et hjerte, får din ring et ekstra elegant udtryk.

Carat Diamanter fører hjerteringe for enhver smag og for ethvert budget. Om det skal være en enkel og minimalistisk hjertering i sølv, en sød sølvring med zirkoner eller en luksuriøs ring i hvidguld med glimtende diamanter – du finder dem alle her.

Opdag udvalget af de romantiske hjerteringe her i webshoppen eller i en af vores butikker. Du finder de fineste ringe til selvforkælelse eller til betænksomme gaver, og vi hjælper dig gerne med at vælge.

Traditioner med hjerteringe

Hjerteringe kan bruges til et utal af anledninger. De fine ringe, hvor hjertet enten er udformet i sølv, skåret ud i guld eller kreeret med en samling af zirkoner eller diamanter, er ideelle som søde gaver såvel som til forlovelsesringe. Det flotte hjerte giver ringen karakter og et utrolig romantisk udseende.

Vores betagende smykkeunivers byder på flere spændende muligheder, når det kommer til hjerteringe. Opdag alt fra minimalistiske sølvringe med eller uden zirkoner til overdådige guld- og hvidguldringe med diamanter. Du finder en fin hjertering for enhver stil og ethvert prisniveau.

Stilfulde hjerteringe i sølv – med eller uden sten

Skal hjerteringen være stilfuld og enkel? Vælg gerne en smuk sølvring, hvor hjertet på ringen er udført i ægte sølv. Eller gå med en sølvring, hvor hjertet er skabt som en samling af flere fine zirkonia sten.

Begge disse smykkedesigns er prisfornuftige og oplagte som lækker forkælelse til din egen smykkesamling eller som en sød gave. Giv hjerteringen til den unge pige, der har fødselsdag eller som lige er blevet konfirmeret. Det er et tidløst og flot valg af smykke, som uden tvivl vil falde i hendes smag.

Guldhjerteringe med funklende diamanter

Må hjerteringen gerne være elegant og overdådig? Hvorfor så ikke gå med en hvidguld- eller guldring besat med brillantslebne diamanter? Disse ægte ædelsten udgør det fine hjerte på ringen og får virkelig smykket til at skinne med en udsøgt glans.

Drømmer du om endnu mere luksus? Du kan også vælge en stor og bred ring med et utal af små diamanter, der sammen skaber flere fine hjerter i smykkedesignet.

Hjerteringe hos Carat Diamanter fås i guld og hvidguld af 18 karat og med brillanter af 0,06 - 1,20 carat. Kvaliteten er altid i top, og du er garanteret ægte smykker af den bedste slags.

Læs mere
Hvad er en hjertering?

Hjerteringe er designet med et hjerte på ringen. Det kan være udført i selve materialet f.eks. sølv eller som en udskæring i ringens materiale. Derudover kan det også være realiseret med zirkoner eller ægte diamanter, der giver hjertet på ringen en glimtende skønhed.

Hvad koster hjerteringe?

Du finder hjerteringe i alle prisklasser. Prisfornuftige smykkedesigns i sølv såvel som mere eksklusive designs med diamanter.

Hvor kan jeg købe hjerteringe?

Du finder et bredt udvalg af smukke hjerteringe hos Carat Diamanter.