Spar 20% på vielsesringe

Marguerit ringe

Varer 1-24 af 32

Side
pr. side
Sorter faldende

Varer 1-24 af 32

Side
pr. side
Sorter faldende

Historien bag marguerit smykkerne

Marguerit ringe og marguerit smykker trækker som sagt tråde tilbage til det danske kongehus. Det første marguerit smykke var en margueritbroche, som var udformet som blomsten. Denne broche fik daværende Kronprinsesse Ingrid nemlig foræret af sin far i forbindelse med sit bryllup i 1935 med daværende Kronprins Frederik – den senere Kong Frederik d. 9. Denne broche var lavet som et minde om Dronning Ingrids mor, Margaretha, som havde kælenavnet “Daisy” i familien. Da Dronning Margrethe blev født i 1940, fik hun hurtigt samme kælenavn som sin mormor – og i dåbsgave fik hun en smuk margueritbroche, som hun stadig bærer ved festlige begivenheder eller højtider.

Den royale historie bag smykkerne betyder, at der er en helt særlig arv, som du også er med til at føre videre, når du bærer smykket.

Georg Jensen marguerit ring

Georg Jensen marguerit ring – eller bare Daisy ring – er vel nok den mest kendte og udbredte af alle marguerit smykkerne. Lige præcis Daisy ringen er blevet lavet i rigtig mange forskellige varianter – og du finder flere forskellige af de smukke ringe her hos Carat Diamanter. Tag f.eks. vores egen marguerit ring i forgyldt sølv, som er en nobel ring med et minimalistisk design, der aldrig går af mode. Eller hvad med vores klassiske Georg Jensen Daisy marguerit ring i forgyldt sølv, som er et populært valg blandt mange.

Fællesnævneren, for begge disse ringe, er, at de har et tidløst design, som passer til enhver lejlighed. Alle vores marguerit ringe skal vedligeholdes på samme måde, hvilket betyder at emaljen på ringene ikke må udsættes for stød, da denne er skrøbelig. Derudover skal du huske at rense dem jævnligt med en ren pudseklud.

Har du nogen spørgsmål til vores marguerit ringe, er du altid mere end velkommen til at kontakte os på telefon: 33 13 80 60 eller sende os en mail til: kundeservice@caratdiamanter.dk.

Læs mere