Perfekte solitaireringe i et væld af smukke styles

11 varer

Sorter faldende
 1. Product Base Image Product Small Image
  Signe ring
  495 kr.
 2. Nedsat
  Product Base Image Product Small Image
  Laura Speciel Edition ring med 1,20 carat topas
  Normalpris 13.000 kr.
  Tilbudspris 6.500 kr.
 3. Nedsat
  Product Base Image Product Small Image
  Laura Speciel Edition ring med 1,00 carat morganit
  Normalpris 15.000 kr.
  Tilbudspris 7.500 kr.
 4. Nedsat
  Product Base Image Product Small Image
  Laura Speciel Edition ring med 1,00 carat morganit
  Normalpris 15.000 kr.
  Tilbudspris 7.500 kr.
 5. Product Base Image Product Small Image
  Laura Solitaire ring med 0,10 carat diamanter
  5.500 kr.
 6. Nedsat
  Product Base Image Product Small Image
  Laura Speciel Edition ring med 1,20 carat topas
  Normalpris 13.000 kr.
  Tilbudspris 6.500 kr.
 7. Product Base Image Product Small Image
  Laura Solitaire ring med 0,10 carat diamant
  5.500 kr.
 8. Product Base Image Product Small Image
  Laura Solitaire ring med 0,20 carat diamant
  10.800 kr.
 9. Product Base Image Product Small Image
  Laura Solitaire ring med 0,20 carat diamant
  10.800 kr.
 10. Product Base Image Product Small Image
  Laura Solitaire ring med 0,30 carat diamant
  15.200 kr.
 11. Product Base Image Product Small Image
  Laura Solitaire ring med 0,30 carat diamant
  15.200 kr.
pr. side

Solitaireringe er smukke og enkle. De er for dig, der drømmer om at være prinsesse for en dag – ringen er nemlig også kendt som prinsesseringen på grund af det flotte og stilfulde design. Med blot én diamant centralt placeret på ringen har den et tidløst og meget elegant look. Ideel som forkælelse til dig selv eller som forlovelsesring til kvinden i dit liv.

Hos Carat Diamanter har vi skabt et fortryllende smykkeunivers. Dette indbyder altid til overdådig selvforkælelse, skønne gaver og oplagte muligheder for at erklære din kærlighed. Alt dette kan ske med vores fine udvalg af solitaireringe.

Opdag dem her i webshoppen, eller kom ind i en af vores butikker. Her kan du se nærmere på de funklende smykkedesigns og få hjælp til valg af størrelse.

Hvad er en solitairering?

Solitaireringen, der er kendt som prinsesseringen, er kendetegnet ved et slankt og flot design. Ringen er besat med én diamant eller en anden flot sten. Slebet som en brilliant med hele 58 facetter (sider) holdes stenen på plads af små grabber i guld, sølv eller hvidguld.

Det er en ring, der designet til at lade al opmærksomhed falde på den skønne sten, som på så elegant vis kendetegner solitaireringen.

Opdag solitaireringe i sølv, guld, hvidguld og rosaguld

Solitaireringe fås i flere skønne designs. Om du er til minimalistisk sølv, klassisk guld, eksklusiv hvidguld eller moderne rosaguld, så finder du en flot ring i vores smykkesortiment.

Hvor stor en sten ringen skal have, det er også op til dig. Vælg mellem prisfornuftige solitaireringe med zirkonia sten og mere eksklusive diamantringe med brillanter fra 0,03 til 0,5 carat.

Uanset materiale og sten får du et elegant smykkedesign, der virkelig kommer til sin pragt på enhver kvindehånd. Den funklende sten er i centrum og lader lyset reflekteres på glimtende vis.

Du finder solitaireringe med diamanter i SI1 klarhed og med brillantslibning. Dette betyder, at stenen kan have uklarheder, som dog ikke ses med dette blotte øje, ligesom diamanten er slebet med hele 58 facetter (sider), der giver den en helt perfekt reflektion i lyset.

Find den perfekte forlovelsesring hos Carat Diamanter

Søger du en smuk og elegant forlovelsesring? Solitaireringe er oplagte til at forevige kærligheden med. Ingen kvinde vil sige nej til så flot og elegant en ring. Vælg lige dén, der matcher hendes personlige stil, om det skal være i flot rosaguld eller luksuriøs hvidguld.

Vores smykkeunivers byder på et utal af muligheder, og vi hjælper dig hellere end gerne med at finde lige præcis den ring, der passer til din udkårnes personlighed.

Læs mere
Hvad er en solitairering?

Solitaireringe er kendt som prinsesseringe. Disse er kendetegnet ved at have én sten i designet. Stenen er placeret centralt og er fuldstændig i centrum, hvilket giver ringen et både elegant og enkelt look.

Hvad koster solitaireringe?

Prisen på denne type ring afhænger af, hvilket materiale ringen er fremstillet i, ligesom typen af sten og caraten på denne også har indflydelse på prisen.

Hvor finder jeg et stort sortiment af solitaireringe?

Carat Diamanter har mange flotte solitaireringe i deres store smykkeunivers.