Køb vielsesringene her

vielsesringe
Slip kreativiteten løs
Design jeres egne vielsesringe

Varer 1-24 af 42

Sorter faldende
 1. Product Base Image Product Small Image
  Alliance diamantring med 0,02 carat diamanter
  3.995 kr.
 2. Product Base Image Product Small Image
  Alliance diamantring med 0,02 carat diamanter
  3.995 kr.
 3. Product Base Image Product Small Image
  Vielsesringe i titanium med 0,01 carat diamant
  2.290 kr.
 4. Product Base Image Product Small Image
  Vielsesringe i titanium med 0,02 carat diamanter
  2.745 kr.
 5. Product Base Image Product Small Image
  Alliance diamantring med 0,04 carat diamanter
  5.795 kr.
 6. Product Base Image Product Small Image
  Alliance diamantring med 0,04 carat diamanter
  5.795 kr.
 7. Product Base Image Product Small Image
  Vielsesringe i titanium med 0,03 carat diamanter
  3.345 kr.
 8. Product Base Image Product Small Image
  Vielsesringe i titanium med 0,03 carat diamanter
  3.645 kr.
 9. Product Base Image Product Small Image
  Alliance diamantring med 0,06 carat diamanter
  5.495 kr.
 10. Product Base Image Product Small Image
  Alliance diamantring med 0,06 carat diamanter
  5.495 kr.
 11. Product Base Image Product Small Image
  Vielsesringe i titanium med 0,04 carat diamanter
  4.590 kr.
 12. Product Base Image Product Small Image
  Vielsesringe i titanium med 0,05 carat diamanter
  3.445 kr.
 13. Product Base Image Product Small Image
  Alliance diamantring med 0,07 carat diamanter
  7.995 kr.
 14. Product Base Image Product Small Image
  Alliance diamantring med 0,07 carat diamanter
  7.995 kr.
 15. Product Base Image Product Small Image
  Vielsesringe i carbon & titanium med 0,03 carat diamant
  4.245 kr.
 16. Product Base Image Product Small Image
  Alliance diamantring med 0,10 carat diamanter
  6.995 kr.
 17. Product Base Image Product Small Image
  Alliance diamantring med 0,10 carat diamanter
  6.995 kr.
 18. Product Base Image Product Small Image
  Vielsesringe i carbon og titanium med 0,03 carat diamant
  4.445 kr.
 19. Product Base Image Product Small Image
  Vielsesringe i carbon og titanium med 0,03 carat diamanter
  6.690 kr.
 20. Product Base Image Product Small Image
  Alliance diamantring med 0,11 carat diamanter
  11.495 kr.
 21. Product Base Image Product Small Image
  Alliance diamantring med 0,11 carat diamanter
  11.495 kr.
 22. Product Base Image Product Small Image
  Vielsesringe i carbon og titanium med 0,03 carat diamant
  4.950 kr.
 23. Product Base Image Product Small Image
  Vielsesringe i carbon og titanium med 0,03 carat diamant
  5.645 kr.
 24. Product Base Image Product Small Image
  Alliance diamantring med 0,12 carat diamanter
  7.995 kr.
Side
pr. side

Ved køb af vielsesringe står I overfor et vigtigt valg. Måske (forhåbentlig) skal I bære ringene hver eneste dag resten af jeres liv, så valget skal naturligvis tages med omhu. Hvordan skal jeres vielsesringe se ud? Hvordan skal de føles at have på? Og skal der indgraveres en tekst eller et symbol i ringene? Læs med her og bliv klogere på, hvordan I vælger rigtigt.

Køb vielsesringe

Når I skal købe vielsesringe, er der mange overvejelser, I bør gøre jer. Ringene skal være behagelige at have på, og de skal se flotte ud. Men de skal også passe til jeres stil og kunne repræsentere jeres ægteskab - og jeres kærlighed til hinanden.

Hos Carat Diamanter vejleder vi jer grundigt, inden I beslutter jer for et par vielsesringe. Vi drøfter blandt andet, hvordan ringene føles at have på. Det kan også være, at en af jer har et job, hvor I arbejder med hænderne, og ringene derfor skal være ekstra stærke. Den korrekte vejledning er afgørende for, at I bliver glade for jeres valg.

I er velkomne til at booke en tid, hvis I vil have vejledning til at vælge jeres vielsesringe i en af vores butikker. I kan booke tid på kundeservice@caratdiamanter.dk eller ringe på telefon 33 13 80 60 (tryk 1). I er selvfølgelig også velkomne til at komme forbi uden forudgående aftale.

I kan selv designe jeres egne unikke vielsesringe

Hvis I ønsker at designe jeres helt egne unikke vielsesringe, kan I gøre det i vores ringdesigner øverst her på siden. I kan kombinere forskellige designs, materialer og ædelsten, og der er bogstavelig talt millioner af kombinationsmuligheder. Skal ringene være firkantede eller runde i profilen? Skal de være smalle eller brede? Hvilket materiale skal de være i - skal der måske kombineres flere materialer? Og hvad med diamanter i dameringen?

I kan i ro og mag prøve jer frem i vores ringdesinger og beslutte jer for, hvad I kan lide.

Mærker af vielsesringe

Vores egen kollektion Alliance by Carat har mange populære vielsesringe, hvis I er til allianceringe. Allianceringe har symmetriske diamanter på en række. Hvis diamanterne strækker sig hele vejen rundt om fingeren, siger man, at de danner en alliance. Heraf navnet.

Allianceringe med 3, 5, 7 eller 11 sten er populære valg til kvinden. Ringen til manden er enten identisk med kvindens ring (dog uden diamanter) eller en anelse bredere.

Mange af vores ringe i Alliance by Carat laver vi i 18 karat guld. Vi kan efter jeres ønsker lave dem i almindelig guld, hvidguld eller rosaguld. Vi kan også sætte andre sten end diamanter i. Det kan være, at I er mere til blå safirer, røde rubiner, grønne smaragder eller noget helt andet. Vi kan lave langt de fleste ringe helt efter jeres ønsker.

Er I mere til de klassiske vielsesringe, fx uden diamanter eller med mønster på ringskinnen, har vi masser af muligheder med det tyske mærke Saint Maurice. Saint Maurice vielsesringe er af høj kvalitet.

Saint Maurice laver vielsesringe i guld af forskellig lødighed (karat), i sølv, platin og palladium.

Er I til det rå og knapt så pyntede, bør I overveje vielsesringe fra Titan Factory. Titan Factory producerer vielsesringe i titanium og carbon. Designet er mørkere og mere dæmpet end f.eks. guldringe. Derfor er der mange mænd, som gerne vil have en titaniumsring eller carbonring, da den ikke ser så smykkeagtig ud. Priserne på denne type ringe er lavere end guldringe. Dog skal man være opmærksom på, at størrelsen på ringene ikke efterfølgende kan ændres. Det er vigtigt at have med i sine overvejelser, da man sjældent går gennem livet uden at få tykkere fingre og/eller større fingerled.

Hvilke materialer bruger man til vielsesringe?

Guld er det mest anvendte materiale til vielsesringe. Det skyldes, at guld holder sig pænest mange år frem, og at guldringe kan ændres i størrelsen. Guld er således et ret taknemmeligt materiale.

Guld fås i forskellig karat og i forskellige farver. I finder typisk guldvielsesringe i 8, 14 eller 18 karat. Guldets karat beskriver renheden af guldet:

 • 8 karat = 33,3% finguld
 • 14 karat = 58,3% finguld
 • 18 karat = 75% finguld

I finder guld i farverne gul (også kaldet almindelig), rosa og hvid.

Guldet er en legering af andre metaller og finguld. Alt efter hvilke metaller guldet bliver legeret med, frembringer det forskellige farver. For eksempel er hvidguld legeret med sølv og palladium, hvilket frembringer den hvide farve. Jo højere karat guldet har, jo blødere er smykket. Det betyder, at det nemmere får små brugsridser og stød. Til gengæld har smykket en flottere glans, hvilket især er noget, der bliver tydeligt med tiden. Hvis I regner med, at I kommer til at være håred ved jeres ringe, skal I måske vælge ringe af lavere karat. Omvendt skal I vælge en højere karat, hvis I ikke har hårde jobs, der slider på ringene. Så vil den holde sig flottest i lang tid.

Vielsesringe i sølv er budgetvenlige og modstandsdygtige. I skal være opmærksomme på, at hvis sølvet ikke er overfladebehandlet, kan det oxidere og få en mørkere farve. Oxideringen skyldes, at sølvet reagerer med svovldioxiden i atmosfæren. Hvis sølvet er overfladebehandlet, kan det være nødvendigt at renovere overfladen, eftersom den bliver slidt af med tiden. Det kan vi selvfølgelig hjælpe dig med hos Carat Diamanter.

Carbonringe og titaniumsringe har den fordel, at de er enormt slidstærke. De er også meget lette, hvilket gør dem behagelige at bære. De har en mørk farve og et meget råt look. Titanium er et helt rent metal og derfor velegnet til allergikere.

Hvis kvinden kan lide diamanter, kan det inkorporeres i de fleste vielsesringe. Diamanter er en eksklusiv og feminin måde at shine et simpelt design op på.

Når I køber vielsesringe, bliver de produceret specifikt til jer. I får derfor jeres helt egne ringe. I kan gøre dem ekstra specielle med indgravering. I kan f.eks. få indgraveret hinandens navne eller bryllupsdatoen i ringen.

Pas på jeres vielsesringe

Sørg for at vedligeholde jeres vielsesringe, så holder de længere. Ja, det giver vel nærmest sig selv, men alligevel er der mange, der ikke er opmærksomme på at vedligeholde deres smykker. Det gælder uanset materiale og pris at smykker skal vedligeholdes. Den daglige vedligeholdelse kan man sagtens selv klare ved at anvende vores serie af plejeprodukter.

Med jævne mellemrum kan I sende jeres vielsesringe til renovering hos os. Så kan vores dygtige guldsmede tjekke grabberne og ædelstenene samt renovere overfladen. På den måde bliver vielsesringene som nye igen og kan holde hele livet.

Smykkeblog

Hold jer opdateret med hvad der sker i vores verden. Hold øje med vores blog. Det er her, vi skriver om stort og småt i vores hverdag. Nye mærker, nye kollektioner, nye trends og meget andet. Du finder vores blog her.

Læs mere