JULENS BYTTEFRISTER FORLÆNGES TIL 15. FEBRUAR 2021

Vores verden af smykker

Velkommen til vores univers af smykker. Her finder du smykker for enhver smag og i alle prisklasser. Vi ønsker at tilbyde smykker i højeste kvalitet, og vi sælger kun ægte smykker i guld og sølv med priser fra under 100 kr.

Hos Carat Diamanter har vi naturligvis et stort udvalg af diamantsmykker. Vi har også vores egne kollektioner af guldsmykker og sølvsmykker.

Hvis du skal bruge et smykke fra et bestemt mærke, kan du også finde det her. Vi har smykker fra mange danske smykkeproducenter, store som små.

Gå på jagt i kollektionerne og de forskellige mærker og lad dig inspirere til dit næste smykke.

Varer 1-24 af 53

Side
pr. side
Sorter faldende
  1. Nyhed
  2. Nyhed
  3. Nyhed

Varer 1-24 af 53

Side
pr. side
Sorter faldende

Alle de populære mærker

Carat Diamanter har to store multibrand butikker i København. Her finder du alle de populære smykkemærker. Vi har smykker fra store, kendte smykkemærker og smykker fra mindre, nichepræget mærker. Vi er stolte af alle vores mærker, som bidrager til vores store udvalg, når du shopper her eller besøger vores butikker.

Georg Jensen smykker

Danmarks måske bedst kendte smykkemærke er Georg Jensen. Det er et ikonisk mærke i dansk smykkehistorie og har igennem alle tider præget den danske smykkebranche.

Nogle af de mest populære kollektioner fra Georg Jensen er Daisy, Fusion og Moonlight Grapes.

Ole Lynggaard Copenhagen

Ole Lynggaard Copenhagen er et eksklusivt, dansk smykkemærke stiftet af Ole Lynggaard. I dag har hans datter, Charlotte Lynggaard, overtaget den kreative styring og har med sine mange bestsellere vist, at hun kan føre mærket videre ind i fremtiden.

Smykkerne fra Ole Lynggaard Copenhagen er skandinaviske i udtrykket, og Charlotte Lynggaard finder en stor del af sin inspiration i naturen. Vi fører de smukke sølvsmykker fra Ole Lynggaard Copenhagen i begge vores butikker.

Julie Sandlau

Hvis dansk smykkebranche har en grand old lady, må det være Julie Sandlau. Hendes navn er efterhånden blevet synonym med moderne fashion smykker, og i modsætning til Ole Lynggaard Copenhagen er smykkerne fra Julie Sandlau inspireret af Østen. Smykkerne produceres i sølv og i forgyldt sølv. Vi har alle de nye kollektioner af Julie Sandlau smykker her på shoppen og i vores butikker.

Flere fashion smykkemærker

I Carat Diamanter fører vi et bredt udvalg af fashion smykker. Hos os kan du altid finde de sidste nye kollektioner fra LINE&JO, Michael Kors Sterling Silver Collection, Sif Jakobs, byBiehl, Daniel Wellington, Susanne Friis Bjørner, Hultquist Copenhagen, Aqua Dulce, Heiring, ID Fine, Jeberg Jewellery og Mads Z.

Vielsesringe

Hos Carat Diamanter finder du alle smykkerne til brylluppet. Det gælder naturligvis også vielsesringene, som jo skal holde i rigtig mange år.

Mange vil gerne designe sine egne, unikke ringe og det kan man hos os. Hvis I kommer ind i en af vores butikker, kan vi hjælpe jer med at designe de perfekte ringe til jer. Vi har en virtuel designer, hvor I kan lege med former, farver og profiler på ringene. Vi rådgiver jer også i valget, og hjælper jer med at finde nogle ringe med en god pasform, som I bliver glade for i mange år frem - ja, gerne hele livet.

Hvis I hellere vil have et par vielsesringe, som er færdigdesignet, kan vi også klare det. Vi har et stort udvalg at vælge ud fra. I kan se mange af vores færdigdesignet vielsesringe her på shoppen.

Vi får en stor del af vores vielsesringe fra det tyske mærke Saint Maurice. De producerer vielsesringe til gode priser i høj, tysk kvalitet.

Hvis vielsesringene skal være mindre ”smykkeagtige” og have et råt look, skal I kigge på vores vielsesringe i titanium. De er populære blandt par, som ikke er vant til - eller ikke ønsker at gå med smykker.

Klassiske smykker

Vi har et stort udvalg af klassiske smykker. Både vores egne kollektioner og kollektionerne fra Scrouples og Blossom Copenhagen er klassiske og meget romantiske.

Vi har en række diamantkollektioner med klassiske smykker, som holder i mange år. Hvis du er på udkig efter en solitaire-ring, altså en ring med en enkelt diamant i, bør du se nærmere på Laura Solitaire by Carat og Ida Solitaire by Carat.

Vi fører også kollektionen Hearts by Carat, som er fyldt med diamantsmykker i hjertedesigns.

Halo by Carat har den runde form, haloen, som centralt omdrejningspunkt. Også denne kollektion er en diamantkollektion.

Petite by Carat er en billig diamantkollektion med små, elegante diamantsmykker til gode priser.

I kollektionen Infinity by Carat finder du typisk større diamantsmykker i mange forskellige former og designs med smukke og luksuriøse diamanter.

Vores Silver Collection er smykker til gode priser. Det er designs, vi selv har udvalgt med en udpræget grad af ”value for money”.

Smykker til mærkedage

Måske er du på jagt efter et smykke til en bestemt anledning. Vi har samlet alle bestsellerne i nogle kategorier, for at gøre det lettere for dig at finde en gave. Lad dig inspirere af vores forskellige mærkedage og find gaven til Valentines Day, Konfirmation, Mors Dag, Fars Dag eller Student.

Pas på dine smykker

Sørg for at vedligeholde dine smykker, så holder de længere. Ja, det giver vel nærmest sig selv, men alligevel er der mange, der ikke er opmærksomme på at vedligeholde deres smykker. Det gælder uanset materiale og pris, at smykker skal vedligeholdes. Den daglige vedligeholdelse kan man sagtens selv klare ved at anvende vores serie af plejemidler.

Med jævne mellemrum kan man sende sine smykker til renovering hos os. Så kan vores dygtige guldsmede tjekke grabberne og ædelstenene samt renovere overfladen. På den måde bliver smykkerne som nye igen og kan holde hele livet. Til glæde for dig selv - og måske næste generation.

Smykkeblog

Hold dig opdateret med hvad der sker i vores verden. Hold øje med vores blog. Det er her, vi skriver om stort og småt i vores hverdag. Nye mærker, nye kollektioner, nye trends og meget andet. Du finder vores blog her.