Ure til kvinder

Varer 1-24 af 259

Sorter faldende
 1. Product Base Image Product Small Image
  Michael Kors Darci
  2.095 kr.
 2. Product Base Image Product Small Image
  Michael Kors Darci
  2.095 kr.
 3. Product Base Image Product Small Image
  Michael Kors Parker chronograph
  2.395 kr.
 4. Product Base Image Product Small Image
  Michael Kors Parker chronograph
  2.395 kr.
 5. Product Base Image Product Small Image
  Michael Kors Bradshaw chronograph
  2.395 kr.
 6. Product Base Image Product Small Image
  Michael Kors Bradshaw mini chronograph
  2.395 kr.
 7. Product Base Image Product Small Image
  Michael Kors Runway slim silver
  1.695 kr.
 8. Product Base Image Product Small Image
  Michael Kors Darci
  2.095 kr.
 9. Product Base Image Product Small Image
  Skagen Klassik
  1.298 kr.
 10. Product Base Image Product Small Image
  Skagen Klassik
  1.298 kr.
 11. Product Base Image Product Small Image
  Fossil Riley
  1.095 kr.
 12. Product Base Image Product Small Image
  Fossil Jacqueline
  995 kr.
 13. Product Base Image Product Small Image
  Fossil Jacqueline
  1.195 kr.
 14. Product Base Image Product Small Image
  Daniel Wellington Classic York
  1.295 kr.
 15. Product Base Image Product Small Image
  Daniel Wellington Classic York
  1.295 kr.
 16. Product Base Image Product Small Image
  Daniel Wellington Classic Bristol
  1.295 kr.
 17. Product Base Image Product Small Image
  Tissot PR 100 Automatic Lady T049.307.11.031.00
  3.600 kr.
 18. Product Base Image Product Small Image
  Michael Kors Runway slim gold
  1.695 kr.
 19. Product Base Image Product Small Image
  Michael Kors Runway
  1.695 kr.
 20. Product Base Image Product Small Image
  Michael Kors mini Bradshaw chronograph
  2.395 kr.
 21. -30%
  Product Base Image Product Small Image
  Daniel Wellington Classic St Mawes
  Normalpris 1.295 kr.
  Tilbudspris 906,50 kr.
 22. Product Base Image Product Small Image
  Michael Kors Parker chronograph
  2.395 kr.
 23. Product Base Image Product Small Image
  Skagen Anita
  1.298 kr.
 24. -40%
  Product Base Image Product Small Image
  DKNY Parsons
  Normalpris 2.695 kr.
  Tilbudspris 1.617 kr.
pr. side

Urmærker til kvinder

Vi fører mange af de store urmærker til kvinder. Både fra de mest respekterede schweiziske urmagere og fra de nyeste fashion watch brands. Mange af vores ure kommer med gyldne rosaguldfarvet og guldfarvet belægninger, som understreger urenes varme og feminine tone. Næsten uanset hvilket dameur du søger, kan du finde det på CaratDiamanter.dk.

Georg Jensen ure

Georg Jensen er dansk urdesign, når det er bedst! Georg Jensens design er indbegrebet af dansk stil med fokus på enkelthed og minimalisme og brugen af kølige, rene farver.

Georg Jensens ure er dress watches. Det er ure, som ser formidable ud sammen med en kjole såvel som hverdagens T-shirt og jeans. Georg Jensen urene kommer i størrelsen 30-32 mm og er udstyret med et schweizisk kvartsværk i høj kvalitet.

Armani Exchange

Lad ikke navnet skræmme dig. Det er stadig Armani, det er bare et datterselskab til Emporio Armani koncernen. Ikke desto mindre har urene samme høje standard, som man kan forvente, når man bestiller et Armani produkt.

Armani Exchange urene kommer med et meget vovet look. Det er ikke ure, som er bange for at være anderledes. Mange af dem kommer med nydelige funklende sten på kransen. Det er ikke normalt, at der er chronographer på kvindeure, men Armani Exchange ændrer dette. De har lavet ure, som kommer med al den funktionalitet, som man får i et herreur. Og funktionaliteterne er pakket nydeligt ind, som man kan forvente i et dameur.

Skagen

Skagen startede som en dansk urproducent, som senere blev opkøbt af Fossil Group. Skagen urene har været på markedet i mange år og er derfor også blandt nogle af de bedst sælgende i Danmark igennem tiden. Vi har altid over 50 forskellige Skagen dameure på lager.

Skagen urene har en flot finish, som ikke ses lige andre steder. Designet er smalt og enkelt. De dyrker danskheden som Georg Jensen.

Urene kommer med en lækker urkasse i rustfrit stål og enten en lænke, læderrem eller gummirem siddende på. Aaren Kulor er Skagens lidt “vildere” kollektion. Det er her, Skagen virkelig tænker ud af boksen og vælger designs, som er en smule edgy. Men det virker!

Tissot

Tissot blev grundlagt i 1853 og har til alle tider produceret nogle af de mest solide ure på markedet. Urene er i høj, schweizisk kvalitet, men de har alligevel nogle forholdsvis lave priser. Således kan man hos Tissot købe et automatisk ur med schweizisk værk til under 4000 kroner. Det finder man ikke mange steder.

De urværker, som Tissot anvender i deres dameure, er alle lavet “in house”. In house betyder, at urværkerne er lavet på Tissots egne fabrikker og ikke købt udefra. Det er en garanti for, at du får et ur af høj kvalitet.

Tissot laver ure i meget forskellig stil. Fra det rustikke i PR100-serien til det elegante og stilrene i T-serien. Tissots ure kommer med belægninger som giver urene et rosa- og guldfarvet look.

Daniel Wellington

Daniel Wellington har igennem de sidste par år begyndt at tiltrække sig en masse omtale. Dette skyldes blandt andet god branding og deres utroligt stilrene og nydelige designs. Daniel Wellington kommer med en urkasse, som ligger tyndt og diskret på håndleddet. På denne lækre urkasse sidder der enten en læderrem, meshlænke eller en stållænke. Ure fra Daniel Wellington kommer med en skive på 28 mm til 38mm.

Kvindeures terminologi

Et dykkerur er et ur, som kan tåle tryk ned til minimum 20 ATM. Dykkerure kommer normalt med et mere rustikt design med en stor dykkerkrans rundt om skiven. De er ofte meget store, så de kan klare trykket på dybderne.

Cronographer er nogle små urskiver, som sidder på urskiven. Hver chronograph indeholder en funktion. Det kan være et stopur, dato eller en 24-timers indikator.

I dag bliver ure solgt med enten quartzværker eller automatiske værker.

Quartzværket kører ved, at et batteri sender en elektrisk impuls ind i en kvartskrystal. Dette får krystallen til at vibrere med 32.768 gange i sekundet. Der sidder en chip, som kan tælle vibrationerne. Den udvælger en vibration i sekundet. Chippen sender en impuls til motoren, som driver viserne.

Et automatisk værk drives ved, at der sidder et pendul, der trækker uret op, når man bevæger armen. Denne energi frigives langsom til tandhjulene, som driver viserne.

Køb ure til kvinder hos Carat Diamanter

I Carat Diamanter er vi autoriseret forhandler af alle vores ure. Vi garanterer, at du altid modtager et 100% originalt ur.

Vi tilbyder fri fragt og retur på køb over 399 kr.

Vi tilbyder to års garanti på alle urværker og et års garanti på batterier.

Husk! Vi tilpasser lænker på alle ure som er købt hos os gratis. Hvis du får brug for senere justering klarer vi også det uden beregning.

Hvis du er i tvivl om, hvordan et ur kommer til at se ud på håndleddet, så er du velkommen i en af vores butikker inde i København, hvor vi med glæde vil hjælpe.

Læs mere