Ure til mænd

Velkommen til vores udvalg af flotte herreure til billige priser.

I Carat Diamanter har vi stort udvalg af ure til mænd. Uanset om du søger et fedt sporty ur, et funktionelt dykkerur eller et elegant dress watch til jakkesættet, finder du det her.

Alle vores ure har 2 års garanti, og vi tilbyder som en ekstra service 1 års garanti på batteriet.

Vi har gratis fragt og retur på vores ure til mænd, og vi tilbyder at finansiere dit ur. Alle herreure kan byttes i 30 dage i mere end 300 butikker over hele landet.

Varer 1-24 af 748

Side
pr. side
Sorter faldende
 1. Nyhed
 2. Nyhed
 3. Nyhed
 4. Nyhed
 5. Nyhed
 6. Nyhed
 7. Nyhed
 8. Nyhed
 9. Nyhed
 10. Nyhed
 11. Nyhed
 12. Nyhed
 13. Nyhed
 14. Nyhed
 15. Nyhed
 16. Nyhed
 17. Nedsat
  Giro d'italia 2012
  Giro d'italia 2012
  Normalpris 1.598 kr
  Tilbudspris 958,80 kr
 18. Nyhed

Varer 1-24 af 748

Side
pr. side
Sorter faldende

Urmærker til mænd

Vi fører et stort udvalg af urmærker. Fra de store schweiziske urmærker, over japanske klassikere til ”up-and-comming” urmærker, der er ved at etablere sig i markedet.

Urene kommer i alle former og farver og med og uden funktioner.

Vi fører følgende urmærker til mænd: Armani Exchange, BOSS, Daniel Wellington, Emporio Armani, Festina, Fossil, Georg Jensen, Gucci, Jaguar, Michael Kors, Maserati, Nordgreen, Seiko, Skagen, Tissot og Tommy Hilfger.

Tissot

Tissot blev grundlagt i 1853 og har til alle tider produceret nogle af de mest solide ure på markedet. Urene er i høj, schweizisk kvalitet, men de har alligevel nogle forholdsvis lave priser. De urværker, som Tissot anvender i deres ure til mænd, er alle lavet “in house”. In house betyder, at urværkerne er lavet på Tissots egne fabrikker og ikke købt udefra. Det er en garanti for, at du får et ur af høj kvalitet.

I dag står Tissot bag populære serier som Powermatic, PR 100 og Gentleman kollektionen.

Fossil

Fossil er en del af den store koncern Fossil Group. Udover Fossil urene producerer Fossil Group bl.a ure for Emporio Armani, Skagen og Michael Kors.

I dag producerer Fossil ure i alle former og farver. De er især kendt for deres maskuline, amerikanske country stil.

Nordgreen

Nordgreen er et relativt nyt, dansk urmærke. Nordgreen er kendt for et stilet, nordisk design, som signalerer underspillet elegance. Urskiverne er rene og enkle og får tankerne i retning af Daniel Wellington ure.

Nordgreen ure bliver kategoriseret som dresswatches. De er som skabt til det skarpe jakkesæt, til at glide ind under manchetten på skjorten og kun diskret signalere, at her er der en mand, der har styr på tiden. Og styr på stilen.

Takket være Daniel Wellingtons store succes bruges dress watches i dag i stort omfang. Ikke kun til business outfittet, men også til hverdagsoutfittet, det afslappede outfit og endda til det sporty outfit. Der er i det hele taget ikke så klare regler for, hvordan du bruger dit ur. Nordgreen ure kan gå til det hele.

Seiko

Seiko er et japansk urmærke. Det er måske Danmarks bedst sælgende urmærke igennem tiderne, og det er stadig meget populært.

Seiko har altid stræbt efter perfektion i deres ure, og de har igennem tiden vundet mange prestigefyldte konkurrencer. Således vandt de fx i 1968 urkonkurrencen i Geneves observatorium. De havde lavet det mest præcise mekaniske urværk. Allerede året efter, i 1969, lykkedes det Seiko at lave det mest præcise armbåndsur til dato.

Seiko producerer selv alle urkasser og urværker, og de åbner altid enestående resultater.

Seiko er kendt for følgende kollektioner, som alle kan købes hos Carat Diamanter:

 • Astron – GPS styret ure
 • Prospex – dykkerure
 • Presage – dresswatches
 • Premier – moderne og klassiske på en og samme tid

Skagen

Skagen startede som en dansk urproducent, som senere blev opkøbt af Fossil Group. Skagen urene har været på markedet i mange år og er derfor også blandt nogle af de bedst sælgende i Danmark igennem tiden. Vi har altid over 50 forskellige Skagen herreure på lager.

Skagen urene har en flot finish, som ikke ses lige andre steder. Designet er smalt og enkelt.

Jaguar

Jaguar urenes design lægger sig op af de helt store urmærker som Rolex, Tag Heuer og Omega. Det er en af de store årsager til, sammen med den høje kvalitet på urene, at Jaguar er blevet så populære.

De er alle af høj kvalitet og har det eftertragtede ”Swiss Made” stempel, som beviser, at urene er udstyret med schweiziske urværker.

Urvæker

I dag bliver ure solgt med enten quartzværker eller automatiske værker.

Quartzværket kører ved, at et batteri sender en elektrisk impuls ind i en kvartskrystal. Dette får krystallen til at vibrere med 32.768 gange i sekundet. Der sidder en chip, som kan tælle vibrationerne. Den udvælger en vibration i sekundet. Chippen sender en impuls til motoren, som driver viserne.

Et automatisk værk drives ved, at der sidder et pendul, der trækker uret op, når man bevæger armen. Denne energi frigives langsom til tandhjulene, som driver viserne.

Køb ure til mænd hos Carat Diamanter

I Carat Diamanter er vi autoriseret forhandler af alle vores ure. Vi garanterer, at du altid modtager et 100% originalt ur.

Vi tilbyder fri fragt og retur på køb over 399 kr.

Vi tilbyder to års garanti på alle urværker og et års garanti på batterier.

Husk! Vi tilpasser lænker på alle ure som er købt hos os gratis. Hvis du får brug for senere justering klarer vi også det uden beregning.

Hvis du er i tvivl om, hvordan et ur kommer til at se ud på håndleddet, så er du velkommen i en af vores butikker inde i København, hvor vi med glæde vil hjælpe.