Stjernetegn i sølv - Vandbæreren

Varenummer
3202-02
På lager
195 kr.
  • gift Leveres i smykkeæske og flot indpakket
  • gift Gratis levering over 399,- og 30 dages gratis retur
  • gift 30 dages landsdækkende bytteservice
  • gift Knap 30 års erfaring og 2 fysiske butikker i Field’s og Fisketorvet

Yndigt vedhæng i sterlingsølv. Vedhænget symboliserer stjernetegnet Vandbæreren, der gælder fra 21. januar - 19. februar. Vedhæng med stjernetegn er fx. velegnet som dåbsgave til både drenge og piger. 

Personer født i stjernetegnet Vandbæreren er karakteriseret ved at være frie og rebelske. Vandbæreren går sine egne veje og lader sig ikke styre af nogen. 

Specifikationer

Materiale

  • 925 sterlingsølv.

Mål 

  • Ø 12 millimeter. 

Pleje af dit smykke

Opbevaring: Når du ikke bærer smykket, anbefaler vi, at du opbevarer det i en smykkeæske eller et smykkeskrin adskilt fra andre smykker, så det ikke får unødige ridser.

Jævnlig vedligeholdelse: Renses i smykkerens, skylles i vand og tørres. Hos Carat Diamanter kan du også få renset dine smykker i ultralydsrens. Kontakt os for flere informationer. Du skal være opmærksom på, at det ikke er alle smykkesten, der tåler smykkerens. Vi anbefaler, at du tager dine smykker af inden, du dyrker motion, går i bad, laver fysisk arbejde og hver aften inden du går i seng. Derudover anbefaler vi, at du undgår, at dine smykker kommer i kontakt med parfumer, cremer og lignende.

Renovering: Vi kan renovere overfladen på dit sølvsmykke, så det fremstår som nyt igen. Processen hedder polering. Vi anbefaler, at sølvsmykker poleres hver eller hvert andet år eller efter behov. Kontakt os hvis du vil høre mere om mulighederne.

Kundeservice T: 33 13 80 60 E: kundeservice

Klar til at give. Klar til at modtage. Klar til forkælelse.
Play (Autoplay video looping)
Se vores anmeldelser på Trustpilot