Gå til indhold

Gratis fragt på ordrer over 499 kr.

Gratis retur

Landsdækkende bytteservice

4,7 på Trustpilot

Ringstørrelser – sådan finder du den rette størrelse

Foldede haender pa hvid kjole

Hvis du skal købe en ny ring, og du er i tvivl om, hvilken størrelse du skal købe ringen i, så er der flere måder at finde ud af det på. Læs med og få vores bedste tips lige her.

Du kan ikke bare gætte dig til, hvilken ringstørrelse du bruger. Det er meget individuelt fra person til person og sågar også fra finger til finger. Du er nødt til at måle dig frem, hvis du vil være helt sikker på at få den rigtige størrelse hjem. Men det er nu heller ikke så svært endda, hvis blot du følger en af disse metoder.

Mål med en snor

Hvis du ikke har mulighed for at komme ind i en af vores butikker i København, og du gerne vil bestille online, så må du i gang med målebåndet for at finde din størrelse.

Når du måler, skal du gøre det på et tidspunkt på dagen, hvor du ikke er hævet op af varme eller væske. Dine hænder skal helst se så normale ud som muligt.

Tag en tynd snor og sno den om din finger, der hvor ringen skal sidde. Lad enderne mødes og mål derefter med et målebånd, hvor lang snor-stykket er. Det er en god idé at gøre det flere gange for at få det mest sikre tal. Resultatet svarer nogenlunde til målet på indersiden af din ring.

Herunder kan du se, hvordan vores guide til ringstørrelser ser ud på vores webshop under de enkelte ringe, når du køber dem:

Skema med ringstørrelser

Brug en af dine gamle ringe

Hvis du har et smykkeskrin med gamle ringe derhjemme, kan du også bruge en af dem til at finde din ringstørrelse. Tag en ring, du kan passe, og mål ud fra den. Vælg en, der har den rigtige størrelse passende til den finger, du gerne vil købe en ring til.

Tag et stykke papir og en tynd pen. Tegn en cirkel på papiret indvendigt fra ringen og gør det gerne et par gange. Herefter måler du med en tynd snor, hvor lang stykket er. Det bør give dig en god indikation af din ringstørrelse på netop den finger.

Når du køber ringen, så forsøg at finde en størrelse, som passer til dit tal. Passer det ikke helt, så rund hellere lidt op end ned, for der er størst sandsynlighed for, at din størrelse er lidt større, end du har målt.

Indkøbskurven er tom