Gå til indhold

Gratis fragt på ordrer over 499 kr.

Gratis retur

Landsdækkende bytteservice

4,7 på Trustpilot

Batteriskift i ure

Hurtigt, nemt og billigt. Vi skifter dit batteri, mens du venter

Batteriskift udfører vi ofte i butikken i løbet af 15-30 minutter.

Ofte opdages fejl på uret ved de symptomer, der opstår som følge af fejlen. Måske er uret begyndt at tabe tid. Måske kommer der dug på indersiden af glasset. Disse symptomer er vigtige for vores urmagere, som systematisk gennemgår uret for at finde årsagen til symptomerne. Når fejlen er lokaliseret, bliver du kontaktet, så I i fællesskab kan beslutte, om der skal foretages reparation af uret.

Den typiske reparation er batteriskiftet

Hvis uret taber tid eller begynder at gå uregelmæssigt, er det oftest fordi, det trænger til nyt batteri. Alle kvartsure (med batteri) skal jævnligt have skiftet batteriet, men hvor ofte afhænger af den strømkrævende mekanik i uret. Ure skal have skiftet batteri hvert 1-5 år, men hvis uret kræver nyt batteri flere gange om året, er der som hovedregel noget andet galt. Vi skifter batteriet i butikken i løbet af 15-30 minutter, og vi er lagerførende i alle gængse batterityper.

Hvad sker der, når du indleverer dit ur til reparation

  1. Vi noterer dine kontaktinformationer, og du får en indleveringskvittering som bevis for dit ur.
  2. Vi reparerer uret i butikken, eller transporterer det til vores urmagerværksted.
  3. Hvis uret er på vores urmagerværksted, vil urmagerne have modtaget uret med specifikationer om reparationstype. Urmagerne går enten direkte i gang med reparationen, eller også bliver du kontaktet inden arbejdet påbegyndes, hvis det er dét, vi har aftalt.
  4. Når reparationen er udført, vil vores kundeservice kontakte dig, og du kan så afhente uret i en af vores butikker.

Hvad koster batteriskift i ure

Vi skelner mellem løse batterier og batteriskift.

  • Vi sælger løse batterier. Prisen er 50 kr. pr. stk. Her får du udleveret batteriet, og du kan selv gå hjem og skifte batteriet i dit ur. Skulle der gå noget derhjemme, når du skifter batteriet, eller fik et nyt batteri ikke dit ur til at gå, kan vi hjælpe dig med at finde og udbedre fejlen.
  • Et batteriskift koster fra 169 kr. Det afhænger af, hvor mange batterier der sidder i uret, batteritypen og om uret skal tryktestes efterfølgende.

Kundeservice:

Telefon: 33 13 80 60 (tryk 1)

E-mail: kundeservice@caratdiamanter.dk

Indkøbskurven er tom