Gå til indhold

Gratis fragt på ordrer over 499 kr.

Gratis retur

Landsdækkende bytteservice

4,7 på Trustpilot

Reparation af ure

Vi kan hjælpe med alt fra batteriskift til komplet udskift af urværk

Har dit ur nogle år på bagen, eller holder det ikke tiden, som det skal, kan det være, at det har brug for service eller reparation. Det kan vores professionelle urmagere hjælpe med. Det kan vi hjælpe med.

Vi laver de fleste former for reparationer - på de fleste urmærker.

Hvis du er i tvivl om, hvorvidt en reparation kan betale sig, er du velkommen til at kontakte vores kundeservice eller besøge en af vores butikker.

Du kan få lavet et pristilbud for 125 kr. For den pris vil vores urmagere fejlsøge uret og gennemgå dine ønsker - og på den baggrund give dig en fast pris på reparationen. Ønsker du derefter at tage imod tilbuddet, fratrækkes de 125 kr. i din faste pris. Ønsker du ikke at tage imod tilbuddet, får du ikke de 125 kr. retur.

Vi tilbyder også reparationer, der kan udføres mens du venter.

Dette omfatter batteriskift, afkortning af urlænker (gratis ved ure købt hos os, ellers 225 kr.), skift af urrem og ultralydsrens. Spørg i vores butikker hvis du har behov for en hurtig reparation.

Indlevering og afhentning

Når du indleverer dit ur til reparation, registrerer vi dine kontaktoplysninger, og du modtager en kvittering som bevis for indleveringen.

Vores urmagere modtager uret med specifikationer om reparationstypen, og arbejdet påbegyndes straks.

Efter fuldførelsen kontakter vores kundeservice dig, så du kan afhente dit ur i en af vores butikker.

Status og kommunikation

Hvis du ønsker at følge status for dit ur undervejs, er du velkommen til at kontakte vores kundeservice.

  Eksempler på urreparationer

   Reparationstype Beskrivelse
  Batteriskift Den typiske reparation hvis uret ikke går, som det skal eller er gået helt i stå. Vi skifter de fleste batterier, mens du venter.
  Rem skift Vi har et bredt udvalg af urremme i forskellige kvaliteter, stilarter og bredder. Vi skifter din urrem, mens du venter.
  Nyt glas Er glasset ridset eller knækket, kan vi udskifte det til et nyt.
  Afkortning af urlænke Hvis urlænken er for løs eller stram, kan vi justere den, mens du venter. Har du ekstra led til dit ur, kan du med fordel medbringe dem.
  Rens af urlænke Urlænker kan renset, så det mikroskopiske snavs mellem leddene fjernes. Det er en hygiejnisk proces, der forhindrer sort afsmitning på håndleddet.
  Tryktest Skal du bruge dit ur i vand, anbefaler vi altid, at der foretages en tryktest af urets vandtæthed. Det gælder, hver gang uret har været åbnet - også efter batteriskift.
  Rens af urværk Der kan med tiden komme snavs ned mellem urværkets mange bevægelige dele - herunder tandhjul. Derfor kan en rens af urværket medvirke til, at uret går mere præcist.
  Skift af urværk Nogle gange kan det være mere rentabelt at skifte hele urværket. Vi kan skaffe alle gængse kalibre og skifte værket i dit ur.

   Kundeservice:

   

  Indkøbskurven er tom